Vind mijn traject Vind mijn traject

Gidsen en kaarten

De Waalse Overheid en verschillende toeristische organisaties publiceren brochures en kaarten met waardevolle informatie. Zo kan u uw fietstocht grondig voorbereiden en gemakkelijk uw weg vinden.

De algemene kaart en kaarten per provincie, ‘meer RAVeL, meer plezier’!

Folder RAVeL

 

Elk jaar publiceert de Waalse Overheid een algemene kaart van de RAVeL en fietsroutes in Wallonië, alsook een gedetailleerde kaart op schaal 1/100000 voor elke provincie: Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Luxemburg en Namen.

  • U kunt deze kaarten gratis bestellen door het bestelformulier in te vullen.

 

Download de algemene folder over de RAVeL :


De gids voor groene routes in Wallonië (momenteel enkel in het Frans beschikbaar)
‘La Wallonie à Vélo par les voies vertes. Editions Ouest-France’

WallonieAVelo_OuestFrance.jpg144 pagina's puur fietsgenot in Wallonië en langs de RAVeL. Onderweg geniet u van toeristische attracties, rijke tradities en vakmanschap, met inbegrip van heerlijke abdijbieren en culinaire hoogstandjes. Gilbert Perrin, erevoorzitter van de ‘European Greenways Association’ en technisch adviseur van de Belgische Spoorwegvereniging, en Michel Bonduelle, ‘Monsieur Voies vertes’ in Frankrijk, zijn de auteurs. Vijftien etappes met de fiets of de e-bike...

U vindt alle informatie op de website van de Éditions Ouest-France.

 


Wallonië met de fiets. 20 circuits om te ontdekken!
 

Ontdek de gratis fietsbrochure, gepubliceerd door Wallonië België Toerisme, met 45 fietstochten, alsook suggesties voor regionale en internationale langeafstandsroutes, fietsknooppuntennetwerken, routes voor de sportievelingen en veel praktische informatie.

Download of bekijk de brochure op de officiële website van  Wallonie België Toerisme.

 


frisepicto