Vind mijn traject Vind mijn traject

Routes

Internationale routes

Geen resultaat voor deze categorie van routes

Regionaal routes 2

W7 Sur la route des Ardennes
De Lanaye (Visé) à Bouillon

De regionale langeafstandsroute W7 doorkruist de provincies Luik en Luxemburg in noord-zuidelijke richting. Je fietst langs deze route door drie van de mooiste valleien van Wallonië.

Expert
Expert
Lengte (in km)
206 km
W8 Entre Fagnes et Famenne
De Momignies à Barvaux (Durbuy)

Binnenkort in Dutch.

Cet itinéraire vous séduira par la diversité remarquable des paysages agro-géographiques traversés et par la qualité des sections du RAVeL empruntées de la Ligne 156, de la Meuse, de la Ligne 126 et de l'Ourthe. A terme, en partant à proximité de la frontière française à Momignies, il vous conduira de la Fagne herbagère de la Botte du Hainaut vers les sommets des Hautes Fagnes de l'Est de la Belgique, à quelques pas de la frontière allemande.

Expert
Expert
Lengte (in km)
141 km

Lokaal routes 1

Ourthe
De Angleur (Liège) à Hamoir ou De Bomal à la Barrière de Petit-Han (Durbuy)

De Vallei van de Ourthe heeft heel wat te bieden. Denk maar aan de prachtige natuur met enkele geologische pareltjes en een rijk erfgoed. Je start in Luik, de vurige stede, om snel langs de overblijfselen van een oud kanaal en sluizen te fietsen. Je passeert ook typische en vaak goed gerestaureerde huizen. Hoe verder naar het zuiden, hoe meer bossen je tegenkomt. Het is heerlijk wegdromen in enkele pittoreske dorpjes met boeiende legendes uit de oude doos. Jouw fietstocht eindigt in Durbuy, bekend als de kleinste stad van de wereld.

Familial
Familie
Lengte (in km)
52 km
frisepicto